Subject Areas :
محمد جواد حسین زاده
1
(دانشجوی دکتری تخصصی، گروه علوم و صنایع غذایی ، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی ،سبزوار، ایران)
امیر حسین الهامی راد
2
(گروه علوم و صنایع غذایی ، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی ،سبزوار، ایران)
محمد جواد کاظم زاده پارسی
3
(گروه مکانیک، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی ، شیراز ،ایران)
Keywords:
Abstract :
moisture content. International Communications in Heat and Mass Transfer, 25(5), 733-741.
treatments on wheat germ lipase activity. International Journal of Food Science and Technology, 28, 617-623.
moisture content. International Communications in Heat and Mass Transfer, 25(5), 733-741.
treatments on wheat germ lipase activity. International Journal of Food Science and Technology, 28, 617-623.