Evaluation Of The Effect Of Icing With Pullulan and Bay Leaf Extract On The Shelf Life of Rainbow Trout During Storage In The Freezer
Subject Areas :
Oriana Zarabi
1
(دانشجوی دکتری،گروه علوم و صنایعغذایی، واحد آیت ا... آملی، دانشگاه آزاد اسلامی،آمل، ایران)
Mohammad Ahmadi
2
(استادیار،گروه علوم و صنایعغذایی، واحد آیت ا... آملی، دانشگاه آزاد اسلامی،آمل، ایران)
Masoud Hedayati Fard
3
(دانشیار،گروه شیلات، دانشکده کشاورزی و منابعطبیعی، واحد قائمشهر، دانشگاه آزاداسلامی، قائمشهر، ایران)
Leila Golestan
4
(استادیار،گروه علوم و صنایعغذایی، واحد آیت ا... آملی، دانشگاه آزاد اسلامی،آمل، ایران)
Ayyoub Farhadi
5
(دانشیار، دانشکده علوم دامی و شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، ساری، ایران.)
Keywords:
Abstract :
sea bass (Dicentrarchus labrax L) lipid quality. Procedia Food Sci, 1: 1139–1145.
_||_