Study of Changes in Encapsulated and Free Microbial Load of Industrial Synbiotic Juices by Method RSM-D-Optimal with Split Plot
Subject Areas :
Mohammadyar Hosseini
1
(استادیار،گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ایلام، ایلام، ایران.)
Mohammad Alizadeh
2
(استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران.)
Mahmoud Rezazad Bari
3
(استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران.)
Keywords:
Abstract :
and Technologies. Trends in Food Science & Technology, 22, pp.498-508.
25.Patel, A. R., 2017. Probiotic fruit and vegetable juices- recent advances and future perspective. International Food Research Journal, 24(5), pp.1850-1857.
juice fermented with lactobacillus casei. Food Technology Department, pp. 44-60.
39.Zandi, M., Hashemiravan, M. and Berenjy, S.H., 2016. Production of probiotic fermented mixture of carrot, beet and apple juices. Journal of Paramedical Sciences, 7(3), pp.17-23[In Persian].
_||_