Addition of Aqueous Extract of Pomegranate Peel as an Antioxidant in Sunflower Oil Using Microemulsion System
Subject Areas :
Sedigheh Amiri
1
(دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد یاسوج، دانشگاه آزاد اسلامی، یاسوج، ایران.)
Elahe Parishani
2
(دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد یاسوج، دانشگاه آزاد اسلامی، یاسوج، ایران)
Mohsen Radi
3
(دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد یاسوج، دانشگاه آزاد اسلامی، یاسوج، ایران.)
Keywords:
Abstract :
انار بر روغن سویا. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی، جلد چهاردهم، شماره 4، صفحات 8-1.
underestimate the physiological antioxidant capacity. Food Research International, 40: 15–21.
_||_