Optimization of Dietary Gaz Formulation Containing Stevioside-Isomalt Sweeteners and Corchorus olitorius L. by Response Surface Methodology
Subject Areas :
Maryam Haftbaradaran
1
(دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، واحد اصفهان(خوراسگان)، دانشگاه آزاد اسلامی،
اصفهان، ایران.)
Mohammad Goli
2
(دانشیار،گروه علوم و صنایع غذایی، مرکز تحقیقات لیزر و بیوفوتونیک در
فناوریهای زیستی، واحد اصفهان (خوراسگان)، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایران.)
Keywords:
Abstract :
extract on physical andsensory properties of sponge cakes and rheological properties of sponge cake batters. Food Chemistry, 101: 907-911.
Wiley & Sons.
_||_