Subject Areas :
محمد مالکی
1
(دانشجوی دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران)
فخری شهیدی
2
(استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران)
محمد جواد وریدی
3
(دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران)
الهام آذرپژوه
4
(استادیار بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات وآموزش جهاد کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سازمان تحقیقات ،آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران.)
Keywords:
Abstract :
Journal of nutritional biochemistry, 13(10):572-584.
osmosed and pre-osmosed carrot cubes. World Journal of Dairy & Food Sciences, 2(1):10-17.