The Natural Grape Antioxidant is a Natural Antioxidant in the Quality Properties and Oxidative Stability of Animal Oils
Ghazaleh Eghbal
1
(
دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
)
Mehrdad Ghavami
2
(
استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
)
Maryam Gharachorloo
3
(
دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
)
Keywords:
Abstract :
approach, Journal of Colloid and Interface Science. 2015; 462: 368–374.