Subject Areas :
محجوبه سنگ سفیدی
1
,
عبدالرضا میرچولی
2
,
موسی الرضا هوشمند دلیر
3
1 - دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران
2 - گروه علوم و صنایع غذایی ، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار ، ایران.
3 - دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی ، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار ، ایران
Keywords:
Abstract :
1 . فرجی کفشگری، س.، فلاح شجاعی، م. و اکبریان میمند، م. ج.1393. تاثیرجایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی بستنی وانیل. فصلنامه فن آوری های نوین غذایی، دوره چهارم، شماره ششم، 93 – 85 .
2 . گوهری اردبیلی، ا.، حبیبی نجفی، م. ب .و حداد خدا پرست، م. ح .1384. ﺑﺮرﺳﻲ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺟﺎﻳﮕﺰﻳﻨﻲ ﺷﻜﺮ ﺑﺎ ﺷﯿﺮه ﺧﺮﻣﺎ ﺑﺮ وﻳﮋﮔﻲ های ﻓﯿﺰﻳﻜﻲ و ﺣﺴﻲ ﺑﺴﺘﻨﻲ ﻧﺮم. نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 1، شماره دوم، 32 - 23 .
6.BahramParvar, M., Razavi, S.M.A., Khodaparast, M.H.H. 2010. Rheological Characterization and Sensory Evaluation of a Typical Soft Ice Cream Made with Selected Food Hydrocolloids. Food Science and Technology International, 16(1): 79-88.
International Journal of Dairy Technology, 70:1-9.