Subject Areas :
فاطمه داوری
1
(گروه میکروبیولوژی، واحدفلاورجان، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایران.)
نفیسه سادات نقوی
2
(گروه میکروبیولوژی، واحدفلاورجان، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایران.)
هاشم نیری
3
(گروه بیوشیمی، واحدفلاورجان، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایران.)
Keywords:
Abstract :
10.Atlas, R M. 2010. Handbook of microbiological media, 4th edn, USA: CRC Press,2040 p
11.Bisar, G. H., El-Saadany, K., Khattab, A., El-Kholy, W. M. 2015. Implementing maltodextrin, polydextrose and inulin in making a synbiotic fermented dairy product. British Microbiology Research Journal, 8(5): 585-603.
19.Guarner, F., Khan, A. G., Garisch, J., Eliakim, R., Gangl, A., Thomson, A., de Paula, J. A. 2012. World gastroenterology organisation global guidelines: probiotics and prebiotics october 2011. Journal of Clinical Gastroenterology, 46(6): 468-481.
cheese. Journal of Innovative Studies in Sciences and Engineering Technology, 39-44.
26.Machuca, L., Rodriguez, Y. E, Guastavino Meneguini, D. E., Bruzzo, M. E., Acuña Ojeda, M. F., Murguia M C. 2015. Production and sensory evaluation of novel cheeses made with prebiotic substances: Inulin and Oligofructose, 1489-1495.
30.Moradi-Khatoonabadi, Z., Maghsoudlou, Y., Ezzatpanah, H., Khomeiri, M., Aminafshar, M. 2014. Occurrence of bacillus cereus in raw milk receiving from UF-Feta cheese plants. Iranian Journal of Health and Environment, 6(4): 545-556.
36.Rosana, Y., Matsuzawa, T., Gonoi, T., Karuniawati ,A. 2014. Modified slide culture method for faster and easier identification of dermatophytes. Microbiology Indonesia, 8(3): 7-18.
43.Walther, B., Schmid, A., Sieber, R., Wehrmüller, K. 2008. Cheese in nutrition and health. Dairy Science and Technology, 88(4-5): 389-405.