Subject Areas :
اسماعیل رضایی سرشت
1
(گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه حکیم سبزواری، سبزوار، ایران)
بهنام مهدوی
2
(گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه حکیم سبزواری، سبزوار، ایران)
منیره پرندوارمنش
3
(گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه حکیم سبزواری، سبزوار، ایران)
حسن رضایی سرشت
4
(مرکز تحقیقات طب سنتی، دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، سبزوار، ایران)
احمد رضا اولیایی
5
(گروه شیمی، واحد تنکابن، دانشگاه آزاد اسلامی، تنکابن، ایران.)
Keywords:
Abstract :
schoenanthus L. Spreng. Determination of chemical composition by GC–mass spectrometry and 13C NMR. Food Chemistry, (1093):630-7.