Influence of Spray Drying Process Conditions on the Physical, Functional Properties and Production Yield of Acid Whey Powders
Subject Areas :
Mehran Alami
1
(دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ، گرگان، ایران.)
Majid Shir Mohammadi
2
(دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ، گرگان، ایران)
yahya Maghsoudloo
3
(استاد، گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ، گرگان، ایران)
Morteza Khomeyri
4
(دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ، گرگان، ایران.)
Keywords:
Abstract :
GmbH & Co. KGaA, Weinheim, Germany
dried powders. International Dairy Journal
_||_