Effect of Nano-Liposome And Free Extract Of Bay Leaf On The Shelf Life Of Minced Beef During Refrigerated Storage
Subject Areas :
Sara Shakori Tometri
1
(دانشجوی دکتری، گروه علوم وصنایع غذایی، واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران)
Mohammad Ahmadi
2
(استادیار،گروه علوم وصنایع غذایی، واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران)
Peyman Ariayi
3
(استادیار،گروه علوم وصنایع غذایی، واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران)
Mahdi Sharifi Soltani
4
(استادیار، گروه دامپزشکی، دانشکده کشاورزی، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران.)
Keywords:
Abstract :
activity, Journal of Essential Oil Research. 28 (3):
laurel, thyme and sage) on sensory, chemical and microbiological quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets during ice storage. Food science and technology,76: 677-684.
_||_