Investigation the Characteristics of Dark Chocolate Containing White Tea Plant Extracts and Microcapsules
Subject Areas :
Somayeh Shahbazi
1
(دانشجوی دکتری، گروه علوم وصنایع غذایی ، واحد نیشابور، دانشگاه آزاد اسلامی، نیشابور، ایران.)
Zohreh Didar
2
(استادیار،گروه علوم و صنایع غذایی، واحد نیشابور، دانشگاه آزاد اسلامی، نیشابور، ایران)
Mohsen Vazifeh Doost
3
(استادیار،گروه علوم و صنایع غذایی، واحد نیشابور، دانشگاه آزاد اسلامی، نیشابور، ایران)
Mostafa Shahidi Noghabi
4
(عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران)
Eisa Jahed
5
(دانش آموخته دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران)
Keywords:
Abstract :
I.A. 2014. Oxidative stability of functional phytosterol-enriched dark chocolate. LWT-Food Science and Technology, 55(2): 444-451.
following simulated digestion. Food Function, 7, 3283-3294.
_||_