Manuscript ID : JFST-1908-1560 (R3)
Visit : 180
Page: 31 - 39
10.30495/jfst.2021.685708
20.1001.1.24234966.1402.15.1.3.1
Article Type:
Original Research
Formulation of Rhubarb Alcohol Free Beer and Evaluation of Its Physicochemical Properties During Storage
Subject Areas :
Mandana Moghimani
1
,
Akram Sharifi
2
1 - گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران
2 - گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران
Received: 2019-08-09
Accepted : 2020-08-02
Published : 2023-03-21
Keywords:
References:
اسمعیلی، س.، واعظ، ا.، یاسینی، ع.، مرتضویان، س. ا. م.، سهراب وندی، س.، فردوسی، ر.، خسروی دارانی، ک. 1395. بررسی اثرات افزودن اینولین بر ویژگیهای کیفی نوشیدنی مالت در حین نگهداری در دماهای مختلف. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، سال یازدهم، شماره 1، 120-113.
پسته ای، ذ.، جامه بزرگ، ت. 1386. وضعیت صنایع نوشابه سازی کشور، تهران: وزرات صنایع و معادن.
پویان، م. 1386. گیاهان داروئی جنوب خراسان. مشهد: نشر پویش، 183.
توکلی پور، ح.، شریفی، ا.، سلامی نیا، م.1390. تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیه ی پودر از آن. مجله ی علمی پژوهشی علوم و فناوری غذایی، 2: 67-60.
حاجی اقراری، ف.، همایونی راد، ع.، رحیم زاده ثانی، ز. 1396. بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت. نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. جلد 13، شماره 4، 646-637.
خلخالی، س.، فاضلی، م. ر.، نوروزی، ج.، صالحی، م. 1387. بررسی غنی سازی پروبیوتیکی نوشیدنی ماء الشعیر با استفاده از چهار گونه لاکتوباسیل. فصلنامه دانش میکروب شناسی، سال اول، شماره 1.
رئیسی گهرویی، م. 1392. تولید ماءالشعیر رژیمی با استفاده از جایگزین های ساکارز. پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار.
فیضی پور نامقی، ا.، حسینی قابوس، ح. 1389. مالت و ماءالشعیر.تهران : انتشارات کشاورزی ایران، 124-101.
مقصودی، ش. 1386. تکنولوژی نوشابه های گازدار.تهران : انتشارات علوم کشاورزی، 101.
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران . 1381. نوشابه های گازدار روش های آزمون شیمیایی استاندارد ملی ایران به شماره 1249
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. 1381. نوشیدنی مالت ویژگی ها استاندارد ایران به شماره 2279
Celus, I., Brijs, K. and Delcour, J. A. 2006. The effects of malting and mashing on barley protein extract ability. Journal of cereal science, 44(2):203-211.
Frieder, W. 2010. Carbohydrates: occurrence, structures and chemistry. Technical university darmstadt, Germany.
Gibson, S. 2008. Suger_sweetened soft drink and obesity: A systematic review of the evidence from observational studies (and) intervention. Nutrition research, 21(2) : 134-
Munzuroglu, M., Karatas, F. and GUR, N. 2000. A study of the levels of vitamins A, E and C and selenium in Rhubarb (Rheum Ribes l.). Turk Journal of Biol. 24: 397-404.
Picariello, G., Bonomi, F., Lametti, S., Rasmussen, P., Lilla, S. and Ferranti, P. 2011. Proteomic and peptidomic characterization of beer: Immunological and technological implications. Food chemistry, 124: 1718-1726.
Shahidi, F. and Naczk, M. 2004. Phenolics in food and nutraceuticals. Boca Raton, FL: CRC Press.
Ozturk, M . Antioxidant activity of stem and root extracts of Rhubarb (Rheum ribes): An edible medicinal plant , Food Chemistry, Volume 103(2) :623-630.
Vargas, F., Gorinstein, S., Zemser, M. and Scheler, Ch. 1990. Proteins and amino acids in beers, their contents and relationships with other analytical data. Food chemistry, 67: 71-78
_||_