The Effect of Iranian White Brine Cheese Processing on Partitioning and Survival of Enteric Viruses in Curd and Whey Using MS2 Bacteriophage
Subject Areas :
Somayyeh Aghhavany Shajary
1
(دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران.)
Masoud Yavarmanesh
2
(دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسیمشهد، مشهد)
Mohammad Bagher Habibi Najafi
3
(استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسیمشهد، مشهد، ایران.)
Keywords:
Abstract :
contaminants, drugs/edited by William Horwitz. Gaithersburg (Maryland): AOAC International, 1997.
_||_