Subject Areas :
فرشته حسینی 1 , الناز میلانی 2 , سمانه رضائی بروجردی 3 , غلامعلی گلی موحد 4
1 - استادیار پژوهشکده علوم وفناوری مواد غذایی، جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، مشهد، ایران.
2 - استادیار پژوهشکده علوم وفناوری مواد غذایی، جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، مشهد، ایران.
3 - دانشجوی کارشناسی ارشدعلوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران.
4 - مربی، پژوهشکده علوم وفناوری مواد غذایی، جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، مشهد، ایران.
Keywords:
Abstract :