Subject Areas :
الهه رازقندی
1
(گروه علوم و صنایع غذایی،واحدسبزوار،دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار،ایران)
امرحسین الهامی راد
2
(دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی ،واحد سبزوار،
دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار،ایران)
علیرضا قدس ولی
3
(دانشیار پژوهش بخش تحقیقات فنی و مهندسی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گلستان)
سید حسین استیری
4
(گروه علوم و صنایع غذایی ،واحد سبزوار،
دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار،ایران)
سارا آقاجانزاده سورکی
5
(دانشجوی دکتری مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان)
حمید بخش آبادی
6
(عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان)
Keywords:
Abstract :