Subject Areas :
خورشید آذرهوش 1 , اکرم شریفی 2 , سیدحسین استیری 3
1 - دانش آموخته کارشناس ارشد علوم وصنایع غذایی، دانشگاه آزاد، واحد سبزوار، سبزوار، ایران.
2 - گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران.
3 - گروه علوم وصنایع غذایی،واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی ، سبزوار، ایران.
Keywords:
Abstract :
- احمدی گاولیقی، ح. عزیزی، م. ح. جهانیان، ل. امیرکاوئی، ش. 1390. بررسی اثر جایگزینی قند خرما با قند اینورت درکیک لایه ای، فصلنامه صنایع غذایی، دوره 8، شماره1.
- ادیب پور، فاطمه. 1392. آنالیز کمی برخی فلاوونوئید های موجود در برگ گیاه خرمالوی وحشی توسط HPLC. دانشگاه علوم شیمی دانشگاه گرگان. ایران.
- استاندارد ملی ایران، شماره2554. 1380. کلوچه، ویژگی ها و روش های آزمون. تجدید نظر دوم. ایران.
- پایان ، رسول. 1385. تکنولوژی فراورده های غلات،آییژ، 98-90.
- حمزه لویی، میترا. میرزایی، ح. قربانی، م .1389. بررسی اثر جایگزینی شیرین کننده های استویا به جای شکر بر اندیس پراکسید چربی بیسکوئیت، مجله علوم کشاورزی ومنابع طبیعی، جلد 16. ویژه نامه 1-الف.
- دهقانی فیروز آبادی. ع، حجت الاسلامی، م. یاسینی اردکانی، ع. کرامت. ج. 1392. بررسی تأثیر افزودن صمغ پوسته اسفرزه بر بیاتی و خواص حسی کیک اسفنجی. همایش علوم وصنایع غذایی. قوچان، ایران.
- راعی، پ. پیغمبر دوست، ه. آزاد مرد دمیرچی، ص. اولاد غفاری، ع. 1395. تأثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر خواص کیفی کیک اسفنجی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. سال یازدهم، شماره1.
- شیخ زاده، و. عطا صالحی، ا. حدادخداپرست، م. 1392. بررسی تاثیر شکر با پوره خرما بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی، حسی وماندگاری دونات، بیست ویکمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی.
- کرامت، ج. 1387. مبانی شیمی مواد غذایی، مرکز نشر دانشگاه صنعتی اصفهان، چاپ اول، صفحه 390.
- نورمحمدی، ا. پیغمبر دوست، ه. 1392. تاثیر جایگزینی ساکاروز توسط قند های الکلی وآسپارتام بر خواص کیک اسفنجی، نشریه پژوهش های صنایع غذایی .جلد 21،شماره 2.
- Bown, D. 1995. Encyclopaedia of herbs and their uses. Dorling Kindersley ltd. London, sbn:0-7513-020-31,pp-342.
- Burits, M. Bucar, F. 2000. Antioxidant activity of Nigella sativa essential oil. Phytotheraphy Research 14, pp: 323–328.
- Chittendon, f. 1956. RHS Dictionary of plants plus supplement. Oxford university press, uk, ISBN 0094579202,pp:200.
- Chopra, R. Nayar, S. L. chopra, I. C. Asolkar, L. V. Kakkar, K. K. 1986. Glossy of Indian medicinal plants (Including the supplernent). 3rdedn. Council of scientific and industrial research, New Delhi, India.
- Lin, C.D. Hawang, C. F. Yeh, C. H. 2003. Physical and Sensory Characteristics of chiffon cake prepared with Eritrithol as Replacement for Sucrose. Korean J Food Sci 68:2107-2110.
- Louis, J. L. Balestrieri, M.L. Napoli, C. 2007. Nutrition, physical activity and cardiovascular disease. Cardiovascular Research, 73: 326-3.
- Ordoeez, A. A. Gomez, J. D. Vattuone, M. A. Isla, M. I. 2006. Antioxidant activates of sechium edule (Jacq) swarts extracts. Food chemistry, 97:452-458.
- Nobors, L. 2002. Sweet choices: sugar replacements for foods and beverages. Food Technology 56: 28-35.
- Strait,M. J.1997. The effect of liquid or dry honey as a partial replacement for sugar on the baking and keeping qualities of fat reduced muffins. MSc Thesis, Virginia Polytechnic Institute and State University, Blacksburg, Virginia.
- Tsong, L. Ching, I. Jeng, M. Shenng, I. 2010 .Quality and antioxidant property of green tea sponge cake. Food chemistry119, pp: 1090-1095.
- Tufail, F. Pasha, I. Butt, M.S. Abbas, N. Afzaal, S. 2002.Use of date syrup in the preparation of low caloric cakes replacing sucrose. Pak. J. Agri. Sci. 3:h149-153.