کاهش دو شکلی جنسی جمجمه در یک نژاد گوسفند بومی
Subject Areas : Camel
1 - Department of Animal Production, University of Lleida, Av. Alcalde Rovira Roure, 191 25700 Lleida, Catalunya, Spain
Keywords: گوسفند, اندازه, نقطه کرانیومتریک, نژاد فرداسکا, دو شکلی جنسی,
Abstract :
در این مطالعه با استفاده از روشهای اندازهگیری ابعاد هندسی ظاهری، میزان دو شکلی جنسی در نژاد گوسفند فارداسکا بومی کاتالانیا (واقع در شمال شرق اسپانیا) برآورد شده است. برای این آنالیز، مجموعاً 18 نمونه جمجمه (2 نر بالغ و 16 ماده بالغ) مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که این نژاد از نظر جمجمه دو شکلی نداشته و بنابراین تعیین جنسیت آن با استفاده از علایم و نشانههای اشاره شده در این مقاله، نتایج ضعیفی را در برخواهد داشت.
Akaike H. (1973). Information theory and an extension of the maximum likelihood principle. Pp 267-281 in Proc 2nd Int. Symp. Budapest, Hungary.
Burnham K.P. and Anderson D.R. (2002). Model Selection and Multimodel Inference: A Aractical Information-Theoretic Approach. New York: Springer-Verlag.
De Smet S., Raes K. and Demeyer D. (2004). Meat fatty acid composition as affected by fatness and genetic factors: a review. Ann. Res. 53, 81-98.
Johnson D.H. (2002). The role of hypothesis testing in wildlife science. J. Wildl. Manage. 66, 272-276.
Littell R.C., Milliken G.A., Stroup W.W., Wolfinger R.D. and Schabenberger O. (2006). SAS for Mixed Models. Cary (NC): SAS Institute Inc. USA.
Tateo A., De Palo A., Ceci E. and Centoducati P. (2008).Physicochemical properties of meat of Italian Heavy Draft horses slaughtered at the age of eleven months.J. Anim. Sci. 86(5), 1205-1214.
Wood J.D., Enser M., Fisher A.V., Nute G.R., Sheard P.R. and Richardson R.I. (2008). Fat deposition, fatty acid composition and meat quality: a review. Meat Sci. 78, 343-358.
Wood J.D., Nute G.R., Richardson R.I., Whittington F.M., Southwood O. and Plastow G. (2004). Effects of breed, diet and muscle on fat deposition and eating quality in pigs. Meat Sci. 67, 651-667.