Subject Areas :
مهین فکور یزدان آباد 1 , قدیر رجب زاده 2 , سعید تقوایی گنجعلی 3
1 - دانشجوی دکترای شیمی کاربردی، دانشکده شیمی، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
2 - دانشیار شیمی آلی، گروه نانوفناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران
3 - استاد شیمی آلی، دانشکده شیمی، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
Keywords:
Abstract :
[1] Cho, S.J.; Rhee, D.K.; Pyo, S.; J. Nutrition, 22, 1177–1184, 2006.
[2] Arzanlou, M.; Bohlooli, S.; J. Food Chemistry, 120, 179–183, 2010.
[3] Ankri, S.; Mirelman, D.; J. Microbes and Infection, 16, 356–362, 1999.
[4] Bakri, L.M.; Douglas, C.W.I.; J. Archives of Oral Biology, 50, 645–651, 2005.
[5] Bendahou, M.; Muselli, A.; Grignon, D.M.; J. Food Chemistry, 106, 132–139, 2008.
[6] Miron, T.; Rabinkov, A.; Mirelman, D.; Wilchek, M.; Weiner, L.; J. Biochimica et Biophysica Acta-Biomembranes, 1463, 20–30, 2000.
[7] Miron, T.; Wilchek, M.; Sharp, A.; Nakagawa, Y.; Naoi, M.; Nozawa, Y.; J. The Journal of Nutritional Biochemistry, 19, 524–535, 2008.
[8] Sticher, O.; J. Deutsche Apotheker-Zeitung, 403–413, 1991.
[9] Ilić, D.P.; Nikolić, V.D.; Nikolić, Lj.B.; Stanković, M.Z.; Stanojević, Lj.P.; J. Hemijska industrija, 6 (2), 85-93, 2010.
[10] Shadkchan, Y.; Shemesh, E.; Mirelman, D.; Miron, T.; Rabinkov, A.; Wilchek, M.; Osherov, N.; J. Antimicrob.Chemother, 53, 832-836, 2004.
[11] Cai, Y.; Wang, R.; Pei, F.; J. Antibiotics, 60, 335–338, 2007.
[12] Curtis, H.; Noll, U.; Stormann, J.; Slusarenko, A.J.; J. Physiological and Molecular Plant Pathology, 65, 79–89, 2004.
[13] Harris, J.C.; Cottrrell, S.; Plummer, S.; Lloyd, D.; J. Applied Microbiological and Biotechnology, 57, 282–286, 2001.
[14] Baghalian, K.; Ziai, S.A.Z.; Naghavi, M.R.; Naghdi Badi, H.; Khalighi, A.; J. Scientia Horticulturae, 103, 155–166, 2005.
[15] Ruddock, P.S.; Liao, M.; J. Phytotherapy Research, 19, 327–336, 2005.
[16] Moreau, D.L.; Rosenberg, M.; J. Food Sci., 61,39-43, 1996.
[17] Shahide, F.; Han, X.Q.; Crit. Rev. in Food Sci. Nutr., 1993.
[18] FLORA, G.; GUPTA, D.; TIWARI, A.; J. Interdiscip Toxicol, 5(2), 47–58, 2012.
[19] Gupta, K.C.; Kumar, R.; J. Biomaterials, 21, 1115-1119, 2000.
[20] Takka, S.; Ocak, O.H.; Acartu, F.; European Journal of Pharmaceutical Sciences, 6, 241–246, 1998.
[21] Silva, C.M.; Ribeiro, A.J.; Figueiredo, I.V.; Gonçalves, A.R.; Veiga, F.; International Journal of Pharmaceutics, 311(1-2), 27, 2006.
[22] Rajaonarivony, M.; Vauthier, C.; Couarraze, G.; J. Pharm Sci, 82, 912–917, 1993.
[23] British Pharmacopoeia, Garlic, Stationery Office, London, 49-50, 2000.
[24] Calvo, P.; Remunan-Lopez, C.; Vila-Jato, J.L.; Alonso, M.J.; J. Appl. Polym. Sci, 63, 125–132, 1997.
[25] Sarmento, B.; Ferreira, D.; Veiga, F.; Ribeiro, A.; J. Carbohydrate Polymers, 66, 1-7, 2006.
[26] Douglas, K.L.; Tabrizian, M.; J. Biomater. Sci. Polym. Ed., 16, 43-56, 2005.