Preparation of Biocompatible Polyvinyl Alcohol Composite Nanofibers Containing Artemisia aucheri Extract with Desirable Antibacterial Properties
Subject Areas :
V. Nezamabadi
1
,
M.R. Akhgar
2
,
B. Tahamipour
3
,
P. Rajaei
4
1 - Department of Chemistry, Faculty of Science, Kerman Branch, Islamic Azad University, Kerman, Iran
2 - Department of Chemistry, Faculty of Science, Kerman Branch, Islamic Azad University, Kerman, Iran
3 - Young Researchers and Elite Club, Sirjan Branch, Islamic Azad University, Sirjan, Iran
4 - Department of Microbiology, Faculty of Science, Kerman Branch, Islamic Azad University, Kerman, Iran
Received: 2020-06-16
Accepted : 2020-06-16
Published : 2020-06-21
Keywords:
References:
Wu, G. Li, X. Xu, L. Zhu, R. Huang, X. Chen, TrAC Trends in Analytical Chemistry, 113, 2019, 140.
Lang, Y. Liu, Z. Zheng, Advanced Materials, 31, 2019, 79.
T. Tran, P.H. Tran, T.T. Tran, Drug Development and Industrial Pharmacy, 45, 2019, 514.
Jaggessar, H. Shahal, A. Mathew, K.D.V. Yarlagadda, Journal of Nanobiotechnology, 15, 2017, 64.
Saha, R. Rakshit, K. Mandal, Journal of Magnetism and Magnetic Materials, 475, 2019. 130.
A. Arbab, A.A. Memon, N. Mengal, I.A. Sahito, S.H. Jeong, Journal of Colloid and Interface Science, 539, 2019, 106.
Hasan, M.K. Hassan, M.T. Ali, Journal of VLSI Design Tools and Technology, 5, 2019, 1.
O. Lopez, A.L. Rossi, P.L. Bernardo, R.O. Freitas, Ceramics International, 45, 2019, 793.
Sakai, Y. Taniguchi, K. Uosaki, T. Masuda, Journal of Power Sources, 413, 2019, 29.
Tang, S. Wang, Sh. Du, X. Lu, S. Hoang, J. Ding, Catalysis Today, 320, 2019,196.
Yang, D. Liu, H. Deng, ACS Nano, 13, 2019, 5058.
Xu, M. Chen, M. Boeri, S. Rozovsky, Biophysical Journal, 116, 2019, 475.
Pyuskyulyan, S.P. LaMont, V. Atoyan, O. Belyaeva, Acta Geochimica, 38, 2019, 1.
Coutier-Delgosha, Journal of Fluids Engineering, 141, 2019, 18.
A. Abdel-Gawad, M.A. Sadik, Journal of Alloys and Compounds, 785, 2019, 1284.
مسعود صلواتی، زینب فرشته ،"روشهای ساخت بررسی خواص و کاربردها (نانوشیمی)" ، انتشارات سخنوران، دانشگاه کاشان، شماره 2، 1391.
Leso, L. Fontana, I. Iavicoli, Nano Today, 24, 2019, 10.
Villena de Francisco, R.M. Garcia-Estepa, Journal of Food Engineering, 238, 2018, 1.
T. Cheng, Advanced Nanotechnology, 492, 2019, 12.
Queen, M.Sc. Thesis, University of North Carolina State, USA, 2006.
T. Tchemtchoua, G. Atanasova, Biomacromolecules, 12, 2011, 3194.
Zahedi, I. Rezaeian, S.O. Ranaei-Siadat, Polymers for Advanced Technologies, 21, 2010, 77.
Kajdic, O. Planinsek, M. Gasperlin, P. Kocbek, Journal of Drug Delivery Science and Technology, 51, 2019, 672.
Sharjeel, H. Tanveer, A.R. Zulfiqar, Materials Science and Engineering, 97, 2019, 966.
C.C. Bortolassi, S. Nagarajan, B.A. Lima, Materials Science and Engineering, 102, 2019, 718.
فریده طباطبایی یزدی،"بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره گیاه کلپوره"، دانشگاه علوم پزشکی همدان، شماره 1، 1394، 16-24.
Charernsriwilaiwat, Th. Rojanarata, T. Ngawhirunpat, International Wound Journal, 11, 2014, 215.
H. Azarian, P. Boochathum, Materials Science and Engineering, 103, 2019, 1098.
شوبو صالحپور، "بررسی خواص زیستتخریبپذیری پلیوینیل الکل با نانواالیاف سلولزی"، مجله صنایع چوب، شماره 1، 1397، 508-497.
S. Lee, K.H. Choi, H.D. Ghim, Journal of Applied Polymer Science, 93, 2004, 1638
Bonelli, G. Poggi, D. Chelazzi, R. Giorgi, Journal of Colloid and Interface Science, 536, 2019, 339.
Han, H. Zhang, H. Luo, Chinese Journal of Analytical Chemistry, 46, 2018, 1269.
Kudo, J. Ono, Y. Kotsuchibashi, Polymer, 175, 2019, 1.
Prabaa, N. Kumar, S. Anandan, Journal of Medical Microbiology, 66, 2017, 255.
Basturk, Food Science and Tecnology, 89, 2018, 358.
Aftab Uddin, Fish and Shellfish Immunology, 65, 2017, 52.
J. Seo, M. Lee, S.B. Jeon, H. Park, S. Jeong, B.H. Lee, Food Control, 72, 2017, 9.
Sharikova, Z. Foraida, L. Sfakis, Molecular and Biomolecular Spectroscopy, 227, 2020, 1.
Shuanglin, N. Xiaolin, Materials Science and Engineering, 108, 2020, 1.
Abral, J. Ariksa, Food Hydrocolloids, 98, 2020, 1.
Shahbazi, K. Bahrami, Journal of Pharmacy and Pharmacology, 7, 2019, 37.
Yasushi-Tamada, H. Ogasawara, Polymer Testing, 72, 2018, 315.
Abdulkhani, J. Hosseinzadeh, Polymer Composites, 38, 2017, 13.
H. Kim, H. Lee, Materials Letters, 181, 2016, 367.
Wen, Journal of Food Control, 59, 2016, 366.
Bonan, A. Batista, Journal of Materials Science and Engineering, 48, 2015, 372.
آراسب دباغمقدم، محیالدین کاظمی، جبرائیل موفق، "علوم غذایی و تغذیه"، 1398، 91-102.
مریم فریودی، علیرضا خشکبار صادقی، "نانوکامپوزیت کربوکسیمتیل سلولز، کلسیم آلژینات، پلیوینیل الکل و نقره به روش الکتروریسندگی و بررسی عملکرد آن به عنوان پانسمان زخم"، انتشارات تربیت مدرس، شماره 20، 1397، 593-601.
رشید مقدادی کاسانی، سهیل بدوحی، "بررسی خواص ضدمیکروبی وترمیمی نانوالیاف کتیرا"، فصلنامه علمی بسپارش، شماره 22، 1396، 7-3.
مینوصدری، ایمان یوسفی، حسین وطنی،"تهیه نانوالیاف کیتوسان حاوی اسانس حنا و بررسی خواص آنتیباکتریایی آن"، انتشارات دانشور پزشکی، شماره 117، 1394، 70-59.
Sargazi, D. Afzali, A. Mostafavi, Journal of Polymers and the Environment, 26, 2018, 1804.
Sargazi, D. Afzali, A. Mostafavi, Heliyon, 5, 2019, 1.
P. He, Q. Zhong, Materials Science and Engineering, 90, 2018, 549.
_||_
Wu, G. Li, X. Xu, L. Zhu, R. Huang, X. Chen, TrAC Trends in Analytical Chemistry, 113, 2019, 140.
Lang, Y. Liu, Z. Zheng, Advanced Materials, 31, 2019, 79.
T. Tran, P.H. Tran, T.T. Tran, Drug Development and Industrial Pharmacy, 45, 2019, 514.
Jaggessar, H. Shahal, A. Mathew, K.D.V. Yarlagadda, Journal of Nanobiotechnology, 15, 2017, 64.
Saha, R. Rakshit, K. Mandal, Journal of Magnetism and Magnetic Materials, 475, 2019. 130.
A. Arbab, A.A. Memon, N. Mengal, I.A. Sahito, S.H. Jeong, Journal of Colloid and Interface Science, 539, 2019, 106.
Hasan, M.K. Hassan, M.T. Ali, Journal of VLSI Design Tools and Technology, 5, 2019, 1.
O. Lopez, A.L. Rossi, P.L. Bernardo, R.O. Freitas, Ceramics International, 45, 2019, 793.
Sakai, Y. Taniguchi, K. Uosaki, T. Masuda, Journal of Power Sources, 413, 2019, 29.
Tang, S. Wang, Sh. Du, X. Lu, S. Hoang, J. Ding, Catalysis Today, 320, 2019,196.
Yang, D. Liu, H. Deng, ACS Nano, 13, 2019, 5058.
Xu, M. Chen, M. Boeri, S. Rozovsky, Biophysical Journal, 116, 2019, 475.
Pyuskyulyan, S.P. LaMont, V. Atoyan, O. Belyaeva, Acta Geochimica, 38, 2019, 1.
Coutier-Delgosha, Journal of Fluids Engineering, 141, 2019, 18.
A. Abdel-Gawad, M.A. Sadik, Journal of Alloys and Compounds, 785, 2019, 1284.
مسعود صلواتی، زینب فرشته ،"روشهای ساخت بررسی خواص و کاربردها (نانوشیمی)" ، انتشارات سخنوران، دانشگاه کاشان، شماره 2، 1391.
Leso, L. Fontana, I. Iavicoli, Nano Today, 24, 2019, 10.
Villena de Francisco, R.M. Garcia-Estepa, Journal of Food Engineering, 238, 2018, 1.
T. Cheng, Advanced Nanotechnology, 492, 2019, 12.
Queen, M.Sc. Thesis, University of North Carolina State, USA, 2006.
T. Tchemtchoua, G. Atanasova, Biomacromolecules, 12, 2011, 3194.
Zahedi, I. Rezaeian, S.O. Ranaei-Siadat, Polymers for Advanced Technologies, 21, 2010, 77.
Kajdic, O. Planinsek, M. Gasperlin, P. Kocbek, Journal of Drug Delivery Science and Technology, 51, 2019, 672.
Sharjeel, H. Tanveer, A.R. Zulfiqar, Materials Science and Engineering, 97, 2019, 966.
C.C. Bortolassi, S. Nagarajan, B.A. Lima, Materials Science and Engineering, 102, 2019, 718.
فریده طباطبایی یزدی،"بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره گیاه کلپوره"، دانشگاه علوم پزشکی همدان، شماره 1، 1394، 16-24.
Charernsriwilaiwat, Th. Rojanarata, T. Ngawhirunpat, International Wound Journal, 11, 2014, 215.
H. Azarian, P. Boochathum, Materials Science and Engineering, 103, 2019, 1098.
شوبو صالحپور، "بررسی خواص زیستتخریبپذیری پلیوینیل الکل با نانواالیاف سلولزی"، مجله صنایع چوب، شماره 1، 1397، 508-497.
S. Lee, K.H. Choi, H.D. Ghim, Journal of Applied Polymer Science, 93, 2004, 1638
Bonelli, G. Poggi, D. Chelazzi, R. Giorgi, Journal of Colloid and Interface Science, 536, 2019, 339.
Han, H. Zhang, H. Luo, Chinese Journal of Analytical Chemistry, 46, 2018, 1269.
Kudo, J. Ono, Y. Kotsuchibashi, Polymer, 175, 2019, 1.
Prabaa, N. Kumar, S. Anandan, Journal of Medical Microbiology, 66, 2017, 255.
Basturk, Food Science and Tecnology, 89, 2018, 358.
Aftab Uddin, Fish and Shellfish Immunology, 65, 2017, 52.
J. Seo, M. Lee, S.B. Jeon, H. Park, S. Jeong, B.H. Lee, Food Control, 72, 2017, 9.
Sharikova, Z. Foraida, L. Sfakis, Molecular and Biomolecular Spectroscopy, 227, 2020, 1.
Shuanglin, N. Xiaolin, Materials Science and Engineering, 108, 2020, 1.
Abral, J. Ariksa, Food Hydrocolloids, 98, 2020, 1.
Shahbazi, K. Bahrami, Journal of Pharmacy and Pharmacology, 7, 2019, 37.
Yasushi-Tamada, H. Ogasawara, Polymer Testing, 72, 2018, 315.
Abdulkhani, J. Hosseinzadeh, Polymer Composites, 38, 2017, 13.
H. Kim, H. Lee, Materials Letters, 181, 2016, 367.
Wen, Journal of Food Control, 59, 2016, 366.
Bonan, A. Batista, Journal of Materials Science and Engineering, 48, 2015, 372.
آراسب دباغمقدم، محیالدین کاظمی، جبرائیل موفق، "علوم غذایی و تغذیه"، 1398، 91-102.
مریم فریودی، علیرضا خشکبار صادقی، "نانوکامپوزیت کربوکسیمتیل سلولز، کلسیم آلژینات، پلیوینیل الکل و نقره به روش الکتروریسندگی و بررسی عملکرد آن به عنوان پانسمان زخم"، انتشارات تربیت مدرس، شماره 20، 1397، 593-601.
رشید مقدادی کاسانی، سهیل بدوحی، "بررسی خواص ضدمیکروبی وترمیمی نانوالیاف کتیرا"، فصلنامه علمی بسپارش، شماره 22، 1396، 7-3.
مینوصدری، ایمان یوسفی، حسین وطنی،"تهیه نانوالیاف کیتوسان حاوی اسانس حنا و بررسی خواص آنتیباکتریایی آن"، انتشارات دانشور پزشکی، شماره 117، 1394، 70-59.
Sargazi, D. Afzali, A. Mostafavi, Journal of Polymers and the Environment, 26, 2018, 1804.
Sargazi, D. Afzali, A. Mostafavi, Heliyon, 5, 2019, 1.
P. He, Q. Zhong, Materials Science and Engineering, 90, 2018, 549.