بررسی تاثیر مصرف خوراکی جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر میزان پروتئین تام و الگوی الکتروفورزی پروتئین های سرم ماهی کپور
محورهای موضوعی : میکروبیولوژیپرستو یوسفی 1 , مهدی سلطانی 2 , محمد طاهری 3 , رامین مظاهری نژاد فرد 4
1 - آزمایشگاه مرکزی تحقیقات دکتر رستگار-دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
2 - گروه بهداشت و بیماریهای آبزیان - دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
3 - آزمایشگاه مرکزی تحقیقات دکتر رستگار- دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
4 - آزمایشگاه مرکزی تحقیقات دکتر رستگار- دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
کلید واژه:
چکیده مقاله :