فهرس المقالات عرفان دانش المقاله 1 - تاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی عرفان دانش حسین جوینده مصطفی گودرزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 56 , السنة 14 , پاییز 1396 المقاله 2 - تأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن حسین جوینده عرفان دانش مصطفی گودرزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 60 , السنة 15 , پاییز 1397