فهرس المقالات بهنام بهروزنام


  • المقاله

    1 - اثر کیتوزان و سالیسیلیک اسید به همراه عصاره پنیرک و آلوئه‌ورا بر شاخص‌های کیفی و کمی نارنگی اُنشو
    پژوهش های علوم کشاورزی پایدار , العدد 11 , السنة 3 , پاییز 1402
    آزمایشی با هدف بررسی اثر تیمارهای کیتوزان، اسید سالیسیلیک، ژل آلوئه‌ورا و موسیلاژ پنیرک بر فاکتورهای کیفی نارنگی انشو و تعیین بهترین غلظت آنها، به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل کیتوزان (0 أکثر
    آزمایشی با هدف بررسی اثر تیمارهای کیتوزان، اسید سالیسیلیک، ژل آلوئه‌ورا و موسیلاژ پنیرک بر فاکتورهای کیفی نارنگی انشو و تعیین بهترین غلظت آنها، به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل کیتوزان (0/5، 1 و 1/5 درصد)، اسید سالیسیلیک (1، 1/5 و 2 میلی‌مولار)، ژل آلوئه‌ورا (15، 30 و 45 درصد) و موسیلاژ پنیرک (15، 30 و 45 درصد) به صورت غوطه‌وری و سپس نگهداری به مدت 45 روز (دوره انبارمانی با 4 سطح 0، 15، 30 و 45 روز) در انبار بودند. pH آب میوه، اسید قابل تیتراسیون، کاهش وزن میوه، محتوای اسید آسکوربیک و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی از شاخص‌های مورد اندازه‌گیری بودند. با توجه به نتایج موثرترین تیمار در حفظ صفات فوق تیمار اسید سالیسیلیک با غلظت 2 میلی مولار بوده است. تفاصيل المقالة