فهرس المقالات مهناز مظاهری اسدی المقاله 1 - بررسی میزان آلودگی E.coli O157:H7 در محصولات گوشتی فرآوری شده حاصل از دو کارخانه در شیراز و تهران حمید عزت پناه سید محمد حسینی مهناز مظاهری اسدی محمود امین لاری داوود عطایی علوم غذایی و تغذیه , العدد 31 , السنة 8 , تابستان 1390 المقاله 2 - بررسی تأثیر افزودن بیوسورفکتانت بر خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری هانیه صادقی حمید راشدی مهناز مظاهری اسدی وحیده مرادی عاطفه صادقی علوم غذایی و تغذیه , العدد 34 , السنة 9 , بهار 1391 المقاله 3 - بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی مهناز مظاهری اسدی رضوان پوراحمد علوم غذایی و تغذیه , العدد 26 , السنة 7 , بهار 1389 المقاله 4 - بررسی تجزیه زیستی هگزادکان توسط سیانوباکتری Schizothrix vaginata ISC108 و اثر آن بر میزان رشد، رنگیزهها و فتوسنتز 20.1001.1.76712423.1393.9.0.5.2 رویا غفاری ندا سلطانی مهناز مظاهری اسدی فیزیولوژی محیطی گیاهی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1393 المقاله 5 - بررسی اثر دماهای مختلف بر خصوصیات فیزیولوژیکی سیانوباکتری Synechococcus elongatus بهعنوان کاندید تولید بیودیزل 20.1001.1.76712423.1393.9.0.19.6 الهه کیائی ندا سلطانی مهناز مظاهری اسدی رمضانعلی خاوری نژاد مهروز دزفولیان فیزیولوژی محیطی گیاهی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1393