فهرس المقالات شهرام شعیبی المقاله 1 - بررسی مقایسهای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آنها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری ناهید رحیمی فرد بهرنگ حسین زاده شهرام شعیبی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 6 , تابستان 1398 المقاله 2 - خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی هدی محمدزاده علی محمدی ثانی شهرام شعیبی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 1 , پاییز 1393 المقاله 3 - Analysis of Hydroxyl Methyl Furfuran by Graphene Oxide-reinforced Hollow Fiber Electromembrane Extraction in Food Samples 10.22034/jchr.2020.1870840.1034 Maryam Rezaee Shahram Shoeibi Mahmoud Ebrahimi Journal of Chemical Health Risks , العدد 2 , السنة 10 , بهار 2020