فهرس المقالات پیمان مهستی المقاله 1 - Use of edible coating of alginate enriched with nettle extract to enhance the shelf life of rainbow trout fillet 10.30495/fh.2022.64266.1091 Maliheh Zarandi Maryam Hasani Payman Mahasti Hassan Hamedi Food and Health , العدد 4 , السنة 5 , تابستان 2022 المقاله 2 - An evaluation of stress impacts on survival of probiotic bacteria in yogurt Noushin Mohajeri Payman Mahasti Shotorbani Afshin Akhondzadeh Basti Zhaleh Khoshkhoo Ali Khanjari Food and Health , العدد 5 , السنة 4 , پاییز 2021 المقاله 3 - The effect of coating with chitosan containing cumin essential oil on the quality and shelf life of chicken fillets 10.30495/fh.2023.64244.1090 Leila Aghababaei Maryam Hasani Payman Mahasti Hassan Hamedi Food and Health , العدد 5 , السنة 5 , پاییز 2022 المقاله 4 - Evaluation of Fatty Acid Composition of Oil Extracted from Nine Varieties of Sunflower Seed N. Amini M. Jamali Kermanshahi P. Mahasti Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 4 , السنة 4 , زمستان 1402 المقاله 5 - Evaluation of Physicochemical Properties of Nettle Leaf Oil S. Kamyab A. Zamani P. Mahasti M. Zojaji Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 6 , السنة 5 , زمستان 1402 المقاله 6 - بررسی تاثیر استرس اسانس زیرهی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک 10.30495/jfst.2022.1945128.1766 نوشین مهاجری پیمان مهستی شتربانی افشین آخوندزاده بستی ژاله خوشخو علی خنجری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 60 , السنة 16 , تابستان 1403