فهرس المقالات maryam moslehishad المقاله 1 - The Feasibility Study of Cheese Production from Whey and Evaluatation of Physicochemical, Textural and Sensory Properties of the Whey Cheese Atiyeh Habibi Hamid Reza Esfandiari maryam Moslehishad Mahnaz Khodaei Nutraceutical Foods and Bioactive Extracts , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 2 - The Effect of Enrichment with Sargassum illicifolium, Ulva lactuca and Gracilaria cortica Algae on Physicochemical and Microbial Properties of Processed Fruits (Sour Date Purees and Apple Paste) 10.30495/jfbt.2023.72992.10305 somayeh Ranjbar-Shamsi Anousheh Sharifan Mozhgan Emtyazjoo Maryam Moslehishad Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 27 , السنة 13 , پاییز 2023 المقاله 3 - بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر اشرف السادات حسینی سهیلا عبدی مریم مصلحی شاد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397 المقاله 4 - بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن 20.1001.1.24234966.1401.14.1.4.5 10.30495/jfst.2021.684122 علی کزازی مریم مصلحی شاد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 14 , بهار 1401 المقاله 5 - ارزیابی ویژگیهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونههای دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری سیده میثمه احمدی مریم مصلحی شاد میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 7 , بهار 1399 المقاله 6 - بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و قابلیت مهار فعالیت آنزیم آلفاگلوکوزیداز عصاره گیاه پنیرک و گل ختمی نعیمه اسکندری فاطمه قمری مریم مصلحی شاد اکوفیزیولوژی و فیتوشیمی گیاهان دارویی و معطر , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1401