Journal of Applied Chemical Research
,
العدد5,السنة
11
,
پاییز
2017
This project is aimed at preparation of nano filters using recycled foam of food containersenriched by magnetic nanoparticles, for nitrate removal from water. The characterization ofthis electrospun magnetic nanofiber depicted a high capacity for nitrate adsorption. The أکثر
This project is aimed at preparation of nano filters using recycled foam of food containersenriched by magnetic nanoparticles, for nitrate removal from water. The characterization ofthis electrospun magnetic nanofiber depicted a high capacity for nitrate adsorption. TheScanning Electron Microscopy (SEM), X-Ray powder Diffraction (XRD), Energy DispersiveSpectrometry (EDAX) and Inductively Coupled Plasma (ICP) had been applied for thissurvey. In addition, magnetic behavior of nanoparticles was evaluated by magnetizationmeasurements. The functionality of designing filter against affecting parameters along withthe relation of these parameters with each other on the removal efficiency of nitrate wasevaluated. It is concluded from the results that the height of the nano filter and the amount ofmagnetic nanoparticles has the most significant effect on the nitrate removal from wateramong all other factors. Therefore, optimization techniques can assist to achieve highestefficiency.
تفاصيل المقالة
استفاده از گیاهان دارویی در درمان سرطان از اهمیت زیادی برخوردار است. میوه گیاه نوپال (Opuntia ficus-indica) به دلیل داشتنن ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی در مطالعات سمیت سلولی اهمیت دارد. هدف از این مطالعه بررسی و مقایسه اثر مهاری عصاره آبی میوه نوپال روی رشد سلول ه أکثر
استفاده از گیاهان دارویی در درمان سرطان از اهمیت زیادی برخوردار است. میوه گیاه نوپال (Opuntia ficus-indica) به دلیل داشتنن ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی در مطالعات سمیت سلولی اهمیت دارد. هدف از این مطالعه بررسی و مقایسه اثر مهاری عصاره آبی میوه نوپال روی رشد سلول های سرطان انسانی کبد (HepG2) و سلول های طبیعی فیبروبلاستی (L929) بعنوان شاهد می باشد. پس از تهیه عصاره به روش ماسراسیون و تیمار سلول ها با غلظت های مختلف عصاره به مدت 24 و 48 ساعت، اثر سمی عصاره بر مورفولوژی و کمیت سلول ها به ترتیب توسط میکروسکوپ معکوس و روش MTT (دی متیل تیازول- دی فنیل تترازولیوم بروماید) بررسی شد. آنالیز داده ها توسط نرم افزار Prism نسخه Demo و آزمون واریانس یک طرفه در سطح معنی دار P نتایج نشان داد که این عصاره اثر معناداری بر موفولوژی و رشد (P>0.05) سلول های طبیعی ندارد و در بالاترین دوز پس از 48 ساعت میزان مرگ 15% بود. اما باعث تغییرات موفولوژیک و توقف رشد معنادار (P<0.05) در سلول های سرطانی پس از 48 ساعت گردید و IC50 پس از 48 ساعت غلظت 64/0 میلی گرم بر میلی لیتر برای سلول های سرطانی بود. بنابراین عصاره آبی میوه نوپال بر خلاف سلول های طبیعی، اثر مهاری بر رشد سلول های سرطانی کبد دارد و از آن در پیشگیری از سرطان یا به عنوان مکمل در شیمی درمانی می توان بهره جست. همچنین با توجه به تام بودن عصاره، بررسی تاثیر مواد موثره گیاه پیشنهاد می شود.
تفاصيل المقالة
شیمی سبز با بهرهوری از عصاره گیاهان یکی از ارزانترین روشهای طبیعی برای سنتز نانوذرات است که میتواند در کنار دیگر روشهای فیزیکی و شیمیایی موردتوجه و استفاده قرار گیرد. در این مطالعه، برای سنتز نانوذرات نقره از عصاره آبی برگ آویشن بهعنوان عامل کاهنده استفاده شد. با أکثر
شیمی سبز با بهرهوری از عصاره گیاهان یکی از ارزانترین روشهای طبیعی برای سنتز نانوذرات است که میتواند در کنار دیگر روشهای فیزیکی و شیمیایی موردتوجه و استفاده قرار گیرد. در این مطالعه، برای سنتز نانوذرات نقره از عصاره آبی برگ آویشن بهعنوان عامل کاهنده استفاده شد. با افزودن نمک نقره نیترات با غلظت 1 میلی مولار به عصاره، واکنش در دمای اتاق انجام گرفت که تغییر رنگ محلول از زرد کمرنگ به قهوهای تیره، نخستین علامت قابلمشاهده سنتز نانوذرات نقره بود. مشخصات نانوذرات نقره سنتز شده با روشهای طیفسنجی فرابنفش/مرئی، پراش پرتو ایکس، طیفسنجی فروسرخ، میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM)، میکروسکوپ الکترونی روبشی گسیل میدانی (SEMFE)، بررسی شدند. طیف UV-Vis پیکی را در طولموج 470 نانومتر مربوط به جذب پلاسمون AgNPs نشان داد. الگوی پراش پرتو ایکس، تشکیل ساختار بلوری نانوذرات نقره را تأیید کرد. نتایج طیفسنجی فروسرخ نیز نقش گروههای عاملی موجود در عصاره گیاه را بر فرایند سنتز مشخص کرد. تجزیهوتحلیل تصویرهای میکروسکوپ الکترونی عبوری و میکروسکوپ الکترونی روبشی گسیل میدانی نمونهها نشان میدهند که نانوذرات تولیدشده بیشتر کروی شکل و میانگین اندازه آنها کمتر از 50 نانومتر هستند. همچنین، خاصیت ضد باکتری نانوذرات در مقابل باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی با روش انتشار دیسک در آگار مورد ارزیابی قرار گرفت که اثر بازدارندگی خوبی بر روی فعالیت این باکتریها داشت. روش سنتزی پیشنهادی دوستدار محیطزیست بوده و قابلیت استفاده برای تولید نانوذرات نقره در مقیاس بزرگ را دارد.
تفاصيل المقالة
سند
Sanad is a platform for managing Azad University publications