فهرس المقالات مریم عزیزخانی المقاله 1 - مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماریزای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید مریم عزیزخانی پاتریسیا الیزاکویویل بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 5 , تابستان 1394 المقاله 2 - تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس حمیدرضا شعبانی مریم عزیزخانی فهیمه توریان بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 7 , تابستان 1396 المقاله 3 - اثر ضداکسایشی عصاره پوست مرکبات برکنترل اکسایش روغنکانولا 10.30495/jfst.2022.1950916.1777 حسین عالی مریم عزیزخانی فهیمه توریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 3 , السنة 16 , پاییز 1403