فهرس المقالات محمد فاضل المقاله 1 - بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمهای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل مرضیه خضرایی مهشید جهادی محمد فاضل آمنه علامه علوم غذایی و تغذیه , العدد 49 , السنة 13 , زمستان 1394 المقاله 2 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا راضیه محمدی محمد فاضل الهام خسروی علوم غذایی و تغذیه , العدد 53 , السنة 14 , زمستان 1395 المقاله 3 - بررسی تأثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایۀ نشاسته ذرت و اکارا مینا کشاورزی پور هاجر عباسی محمد فاضل علوم غذایی و تغذیه , العدد 58 , السنة 15 , بهار 1397