فهرس المقالات محمدرضا خانی المقاله 1 - بررسی اثر عصاره شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی دوغ گرمادیده بدون گاز 10.30495/jfh.2019.545855 فاطمه دین پژوه محمدرضا خانی وجیهه فدائی نوغانی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1398 المقاله 2 - بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاهدانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل محمدرضا خانی امین ابوالحسن زاده مریم فهیم دانش بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1397 المقاله 3 - اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله قزلآلا در طی نگهداری در یخچال مریم فرومندی محمدرضا خانی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 6 , بهار 1398 المقاله 4 - بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته محمدرضا خانی امین ابوالحسن زاده مریم فهیم دانش میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 4 , پاییز 1396