فهرس المقالات محمدرضا سعیدی اصل المقاله 1 - بررسی تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانههای کنجد امیر عبدالهی مسعود شفافیی زنوزیان محمدرضا سعیدی اصل محمد آرمین عادل بیگ بابایی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1397 المقاله 2 - مقایسهیاثر استفاده از آردگندم سنزده باآنزیم پروتئاز میکروبیدرتولید وافل 20.1001.1.24234966.1402.15.2.11.1 10.30495/jfst.2021.1910902.1671 حسن اکرامیان محمدرضا سعیدی اصل مهدی کریمی زهرا شیخ اللاسلامی احمد پدرام نیا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402