فهرس المقالات صدیقه یزدان پناه المقاله 1 - تاثیر پوششدهی ماهی قزلآلا با عصارههایچای، کیتوزان وچای دارچین-کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبیآن 20.1001.1.24234966.1401.14.4.2.9 10.30495/jfst.2021.1900078.1643 مریم حقیقی صدیقه یزدان پناه نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401 المقاله 2 - اثر ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداریشده در دمای یخچال صدیقه یزدان پناه فاطمه شیروانی برازجانی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 8 , بهار 1400