فهرس المقالات لیلا نجفیان المقاله 1 - تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی 10.30495/jfh.2020.671488 سیده مریم موسوی لیلا نجفیان محمد فارسی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1399 المقاله 2 - اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگیهای عملکردی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغنگیری شده زیره سیاه (BuniumpersicumBioss.) 20.1001.1.24234966.1401.14.4.6.3 10.30495/jfst.2021.1875940.1562 زهرا شاهی سیده زهرا سید النگی لیلا نجفیان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401 المقاله 3 - ارزیابی تاثیر آنزیم های میکروبی و وزن مولکولی بر خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده دانه جو 10.30495/jfst.2022.1968531.1824 نگار تاجیک پیمان آریایی لیلا نجفیان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 4 - تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین 20.1001.1.24234966.1399.12.4.2.5 10.30495/jfst.2020.674510 سعیده صفری لیلا نجفیان فردین میر احمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1399