Subject Areas :
الهام رضایی رودبره
1
(دانش آموخته کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس)
علیرضا رحمن
2
(عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس)
تکتم مستقیم
3
(عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس)
Keywords:
Abstract :
1.رحمن، ع. ر.، حسینی، س.، الف و اوتادی، م.1391. بررسی اثر نمک(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم)، چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس. مجله نوآوری در علوم و فناوری غذایی، سال پنجم، شماره اول، ص 11-1
2. عابدی قهی، ع.، حسینی، س. ه.، خاکسار، ر و اصحابی، ع. 1391. نقش نمک طعام در فناوری تولید فرآوردههای گوشتیو راهکارهای کاهش آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، سال هفتم ، شماره پنجم ، ص 711 -703.
3. فاطمی، ح. 1390. شیمی موادغذایی. انتشارات شرکت سهامی انتشار، تهران. صفحات 263-264.