List of Articles alireza rahman Article 1 - Epsilon-Polylysine: A Substitute for Pasteurization in Fruit and Vegetable-Based Beverages and Its Effects on Physicochemical, Microbiological, and Organoleptic Properties Hamidreza Noori Toktam Mostaghim Alireza Rahman Food and Health , Issue 1 , Year , Spring 2024 Article 2 - اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس 10.30495/qafj.2023.1990400.1080 Sana Gholamrezaei Alireza Rahman Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 10 , Year , Summer 2023 Article 3 - بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب 20.1001.1.27833410.1401.2.3.6.5 10.30495/qafj.2023.1973855.1049 Mozhgan Balali Alireza Rahman Maryam Fahimdanesh Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 5 , Year , Winter 2023 Article 4 - بررسی اثر ضد قارچی عصاره و اسانس اسطوخودوس وتاثیر هر یک بر خصوصیات شیمیایی ، میکروبی وحسی نان تست 10.30495/qafj.2023.1986479.1074 Shabnam Haji Hosseini fatemeh Hosseinmardi Alireza Rahman Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 12 , Year , Winter 2024 Article 5 - اثرآنتی اکسیدان های آلفاتوکوفرول وآسکوربیل پالمیتات بر اکسیداسیون لیپیدها درسوسیس 10.30495/qafj.2023.1981293.1059 Zohre Shirmohammadi Alireza Rahman Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 1 , Year , Summer 2023 Article 6 - اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ 10.30495/qafj.2023.1987395.1077 Mehri Dakhteh Harouni Alireza Rahman Mania Salehifar Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 12 , Year , Winter 2024 Article 7 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره شاه بلوط بر زمان ماندگاری سس مایونز 20.1001.1.17354226.1399.15.1.5.1 Samira Naderi alireza rahman ebrahim Hoseini Iranian Journal of Biological Sciences , Issue 1 , Year , Summer 2020 Article 8 - بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک الهام رضایی رودبره علیرضا رحمن تکتم مستقیم Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 9 - افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزلآلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای 20.1001.1.24234966.1398.11.2.2.4 10.30495/jfst.2019.543716 تکتم مستقیم حکیمه طباطبایی علیرضا رحمن Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 10 - بررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1395 Article 11 - بررسی اثر نمک(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1392 Article 12 - اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری 20.1001.1.24234966.1398.11.2.8.0 10.30495/jfst.2019.543962 یگانه اویسی تکتم مستقیم علیرضا رحمن Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 13 - Preparation and formulation of beneficial mayonnaise based on the antioxidant properties of green algae and Ganoderma lucidum and evaluation of its qualitative and physicochemical properties فاطمه حاجی شعبان علیرضا رحمن عبدالله قاسمی پیربلوطی Journal of Medicinal Herbs, "J. Med Herb"(Formerly known as Journal of Herbal Drugs or J. Herb Drug) , Issue 4 , Year , Spring 2019