Subject Areas :
عبدالرضا میرچولی 1 , مصطفی مظاهری تهرانی 2 , سید علی مرتضوی 3 , سید محمد علی رضوی 4
1 - دانشجوی دکتری تکنولوژی مواد غذایی ، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد ، ، مشهد ، ایران
2 - گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد ، ، مشهد ، ایران
3 - گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی ، سبزوار، ایران
4 - گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد ، ، مشهد ، ایران
Keywords:
Abstract :