List of Articles سید محمد علی رضوی Article 1 - تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی 20.1001.1.24234966.1398.11.1.5.5 10.30495/jfst.2019.541223 عبدالرضا میرچولی مصطفی مظاهری تهرانی سید علی مرتضوی سید محمد علی رضوی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 2 - اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر 20.1001.1.24234966.1401.14.2.9.2 10.30495/jfst.2021.1877658.1569 Morteza Kashaninejad Seyyed Mohammad Ali Razavi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 3 - بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن 20.1001.1.24234966.1400.13.1.1.5 10.30495/jfst.2021.677804 مهدی نیک فرجام سید محمد علی رضوی محمد حسین حداد خداپرست خلیل بهزاد مصطفی شهیدی نوقابی جواد فیضی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 4 - ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و تنوع درون گونهای سویههای Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR 10.30495/jfm.2021.683635 dina shahrampour morteza khomeiri mahbobeh kashiri seyed mohhamad ali Razavi Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2021 Article 5 - Application of Artificial Neural Networks (ANN) and Image Processing for Prediction of Gravimetrical Properties of Roasted Pistachio Nuts and Kernels 10.22034/jon.2019.554956.1038 Toktam Mohammadi Moghaddam Mohammad Ali Razavi Journal of Nuts , Issue 5 , Year , Spring 2019 Article 6 - Effect of Infrared Roasting Process on the Microorganism Contaminations of Long and Round Iranian Pistachio Kernels 10.22034/jon.2020.1869504.1057 Afsaneh Morshedi Seyed Mohammad Ali Razavi Journal of Nuts , Issue 1 , Year , Winter 2020 Article 7 - Roasting Process Optimization of Walnut Kernels for the Preparation of Walnut Cream Using Response Surface Methodology 10.22034/jon.2017.530390 Seyed Hamidreza Ziaolhagh Mostafa Mazaheri Tehrani Mohammad Ali Razavi Hassan Rashidi Journal of Nuts , Issue 2 , Year , Winter 2017 Article 8 - Application of Artificial Neural Networks (ANN) and Image Processing for Prediction of the Geometrical Properties of Roasted Pistachio Nuts and Kernels 10.22034/jon.2019.665897 Toktam Mohammadi Moghaddamm Seyed Mohammad Ali Razavi Journal of Nuts , Issue 2 , Year , Winter 2019