Triglyceride, Phospholipid and Tocopherol Contents of Grape Seed Oil Extracted Using Cold Press and Hexane
Subject Areas :
Ali Ebrahimi Malati
1
(دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، پژوهشکده انگور وکشمش، دانشگاه ملایر، ملایر، ایران)
Karamatollah Rezaei
2
(استاد،گروه علوم و صنایع غذایی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایران.)
Amir Pourfarzad
3
(استادیار،گروه علوم وصنایع غذایی، دانشکده علوم کشاورزی، دانشگاه گیلان، گیلان، ایران..)
Zahra Piravi-vanak
4
(دانشیار، پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی، پژوهشگاه استاندارد، کرج، ایران)
Rouhollah Karimi
5
(استادیار،گروه علوم و صنایع غذایی، پژوهشکده انگور و کشمش، دانشگاه ملایر، ملایر، ایران.)
Keywords:
Abstract :
مجله علوم غذایی و تغذیه. دوره10، شماره 4، 90-81.
phenolic antioxidants. Food Chemistry, 112(3): 551-559.
_||_