Production of non-dairy Fermented Probiotic Powder Based on Wheat Germ Using Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus Plantarum
Subject Areas :
Ehsan Divan. Khosroshahi
1
(دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، تهران، ایران)
Seyyed Hadi Razavi
2
(استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران ، تهران، ایران.)
Hossein Kaini
3
(استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران ، تهران، ایران)
Ali Aghakhani
4
(استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران ، تهران، ایران)
Keywords:
Abstract :
coating atomization of probiotic strains. Innovative Food Science and Emerging Technologies. Elsevier Ltd, 39, pp. 216–222.
_||_