Effect of Enzyme Type and Hydrolysis Time on Antioxidant Properties of Hydrolyzed Turkmen Melon Seed Protein
Subject Areas :
Masoomeh Alvand
1
(دانشجوی کارشناسیارشد شیمی مواد غذایی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران.)
Alireza Sadeghi Mahoonak
2
(استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران.)
Mohammad Ghorbani
3
(دانشیار، گروه علوم وصنایعغذایی، دانشکده صنایعغذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران.)
Hoda Shahiri Tabarestani
4
(استادیار، گروه علوم و صنایعغذایی، دانشکده صنایعغذایی، دانشگاهعلوم کشاورزی و منابع طبیعیگرگان، گرگان، ایران.)
Shima Kaveh
5
(دانشجوی دکتری شیمی مواد غذایی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گرگان، ایران.)
Keywords:
Abstract :
induced DNA damage. Bioresource Technology, 99: 3365-3371.
_||_