List of Articles هدی شهیری طبرستانی Article 1 - تهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن F. Yazdani Z. Raftani Amiri H. Shahiri Tabarestani Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 71 , Year , Summer 2021 Article 2 - اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی 20.1001.1.24234966.1402.15.3.8.0 10.30495/jfst.2021.1922237.1698 Masoomeh Alvand Alireza Sadeghi Mahoonak Mohammad Ghorbani Hoda Shahiri Tabarestani Shima Kaveh Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1402 Article 3 - تولید پروتئین هیدرولیزشده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیمآلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیزشده بر قابلیت آنتیاکسیدانی آن 10.30495/jfst.2022.1956962.1791 Isan Izanloo Alireza Sadeghi Mahoonak Hoda Shahiri Taberestani Shima Kaveh Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 61 , Year , Autumn 2024 Article 4 - ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده 10.30495/jfm.2022.1946146.1749 Fatemeh Jafari koshkghazi Alireza Sadeghi Mehran Alami Hoda Shahiri Tabarestani Delasa Rahimi Galogahi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2023