Subject Areas :
Shima Taghdiri
1
(دانشجویدکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران)
Mojgan Emteyazjoo
2
(دانشیار، دانشکده علوم و فنون دریایی، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.)
Mohammad Hossein Azizi
3
(استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران.)
Peiman Ariayi
4
(دانشیار،گروه علوم و صنایع غذایی، واحد آیت ا... آملی، دانشگاه آزاد اسلامی،آمل، ایران.)
Marjaneh Sedaghati
5
(استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران)
Keywords:
Abstract :
Artemia, Aquaculture Reports, 18, pp.100433, ISSN 2352-5134,
type and process time on hydrolysis degree, electrophoresis bands and antioxidant properties of hydrolyzed proteins derived from defatted Bunium persicum Bioss. press cake. Heliyon, 6(2), pp. 256-270.