The Optimization of Sheep,s Yogurt Drink(Doogh) Containing Transglutaminase Enzyme and Ziziphora Essence
Subject Areas :
Dorna Moradian
1
(دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران.)
Alireza Shahab Lavasani
2
(استادیار، مرکز تحقیقات فناوری های نوین تولید غذای سالم، واحد ورامین-پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران.)
Mohammad Reza Eshaghi
3
(استادیار،گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران.)
Keywords:
Abstract :
صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه.
Iranian drink. Food Hydrocolloids, 24: 744-754.
_||_