List of Articles علیرضا شهاب لواسانی Article 1 - مقایسه خصوصیات ترکیبی و حسی دوغ گرمادیده بدون گاز تهیه شده با تک سویه های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس حاوی مالتودکسترین 20.1001.1.17354226.1397.13.3.6.2 Hojat Norozi Alireza Shahab Lavasani Mohammadreza Eshaghi Iranian Journal of Biological Sciences , Issue 4 , Year , Winter 2018 Article 2 - بررسی تاثیر استفاده از مخلوط آرد گندم و مقادیر مختلف آرد کینوا بر ویژگی های فارینوگرافی و اکستنسوگرافی نان باگت 20.1001.1.17354226.1398.14.3.4.7 Shahin Yusefkhan Alireza Shahab Lavasani Orang Eyvazzadeh Iranian Journal of Biological Sciences , Issue 4 , Year , Winter 2019 Article 3 - تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری 20.1001.1.24234966.1398.11.2.1.3 10.30495/jfst.2019.543715 لیلا ناطقی محبوبه سادات رسول علیرضا شهاب لواسانی سید حسین استیری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 4 - بهینهسازی دوغ حاصل از شیرمیش با استفاده از آنزیم ترانسگلوتامیناز و اسانسکاکوتی 20.1001.1.24234966.1402.15.2.8.8 10.30495/jfst.2021.1911762.1676 Dorna Moradian Alireza Shahab Lavasani Mohammad Reza Eshaghi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2024 Article 5 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس 20.1001.1.24234966.1401.14.4.10.7 10.30495/jfst.2021.684163 Pegah Jalalvand Alireza Shahab Lavasani Orang Eyvaz Zadeh Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 6 - تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش 20.1001.1.24234966.1399.12.2.6.5 10.30495/jfst.2020.673986 زهرا سانکهن علیرضا شهاب لواسانی لیلا ناطقی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 7 - تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش Golsa Mehrabadiyan Ali Reza Shahab Lavasani Sara Movahed Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2018 Article 8 - اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس Mahnaz Hashemiravan Mehrdad Karimi majd Ali Reza Shahab Lavasani Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Winter 2018 Article 9 - بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت Arthur Kalestians Ali Reza Shahab Lavasani Sara Movahed Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2019 Article 10 - تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی somayeh Aghaei Ali Reza Shahab Lavasani peyman Rajaei Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2020 Article 11 - بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی Hamed Zarei Ali Reza Shahab Lavasani Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2020 Article 12 - بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی hanieh ghandali Alireza Shahab Lavasani sara movahhed Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Autumn 2019 Article 13 - تغییرات ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز 10.30495/jfm.2022.674052 Nasrin Azarjam Ali Reza Shahab Lavasani Anooshe Sharifan Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2022 Article 14 - اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ mahdi Pourhashemi مهناز هاشمی روان Nazanin Zand Alireza shahablavasani Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 14 , Year , Autumn 2024