Study of Antioxidant Effect and Antimicrobial Properties Extract of Ricinus Communis and its Effect on Soybean Oil Stability in Storage Conditions
Subject Areas :
Mahdi Athari
1
(باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران.)
Elham Azadfar
2
(باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران.)
Seyyed Hussein Stiri
3
(باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران.)
Ahmad Pedram Nia
4
(باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران.)
Mohammad Mahdi NematShahi
5
(باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران.)
Keywords:
Abstract :
Grapefruit seed extract on vegetableb oils. J. Sci. Food Agric, 463-467.
and oregano hydrosols. LWT-Food Science and Technology, 36(5): 467-473.
_||_