Effect of Ultrasound-assisted Extraction Method on the Contents of Phenolic Compounds and Anti-oxidant Properties of Damask Rose (Rosa damascena Mill.) Extract
Subject Areas :
Nasim Pourebrahim
1
(دانش آموخته دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی ، سبزوار، ایران.)
Amir Hossein Elhamirad
2
(دانشیار،گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی ، سبزوار، ایران)
Soodabeh Einafshar
3
(استادیار پژوهش، بخش تحقیقات فنی و مهندسی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران.)
Mohammad Armin
4
(دانشیار، گروه کشاورزی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی ، سبزوار، ایران)
Keywords:
Abstract :
Biotechnological. Equipment, 24:1793–1798.
_||_