Evaluation of Antioxidant Activity of Cannabis Hydrolyzed Protein
Subject Areas :
Shiva Ganji Jameh Shourani
1
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران.)
Ali Mohammadi Sani
2
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران.)
Elham Mahdian
3
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران.)
Seyyedeh Zahra Seyyed Alangi
4
(گروه شیمی، واحد آزادشهر، دانشگاه آزاد اسلامی،آزادشهر، ایران.)
Keywords:
Abstract :
14.Kristinsson, H. G. and Rasco, B.A. 2000. Fish protein hydrolysates: production, biochemical, and functional properties. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 40: 43-81.
15. Li, X., Deng, J., Shen, S., Li, T., Yuan, M., Yang, R. and Ding, C. 2015. Antioxidant activities and functional properties of enzymatic protein hydrolysates from defatted Camellia oleifera seed cake. Journal of food science and technology, 52 (9): 5681-5690.
20. Sarabandi, K., Mahoonak, A. S., Hamishekar, H., Ghorbani, M. and Jafari, S. M. 2018. Microencapsulation of casein hydrolysates: Physicochemical, antioxidant and microstructure properties. Journal of food engineering, 237: 86-95.
_||_