Manuscript ID : JFST-2007-1656 (R2)
Visit : 142
Page: 117 - 129
10.30495/jfst.2021.1905354.1656
20.1001.1.24234966.1402.15.1.9.7
Article Type:
Original Research
Assessment of MenthalongifoliaL. and Iranian Allium sativum controversum Extracts on Microbial Properties of Susages
Subject Areas :
Adeleh Madani
1
,
Nasrin Choobkar
2
1 - گروه علوم و صنایع غذایی، واحد محلات، دانشگاه آزاد اسلامی، محلات، ایران.
2 - گروه شیلات، دانشکده کشاورزی، واحدکرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.
Received: 2020-07-26
Accepted : 2020-09-08
Published : 2023-03-21
Keywords:
References:
استاندارد ملی ایران. 1382. روش آزمون شمارش استافیلوکوکوساورئوس در گوشت و محصولات گوشتی. شماره 1194. مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران.
استاندارد ملی ایران. 1385. روش آزمون شمارش باکتریهای کلی فرم در گوشت و محصولات گوشتی شماره 9262 . استاندارد مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران.
استاندارد ملی ایران. 1385. روش آزمون شمارش کپکو مخمر در گوشت و محصولات گوشتی. شماره 437. مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران.
آرا فضل ، ع.، زند مقدم، ا.، لویمی، م.1385. بررسی میزان خاکستر، نمک و باقیمانده نیتریت در سوسیس و
کالباسهای حرارت دیده و مقایسه آن با استانداردهای ملی. شانزدهمین گنگره ملی صنایع غذایی ایران.
آقاجانی، ع. ر.، مرتضوی، س. ع.، طباطبایی یزدی، ف.، شفافی زنوزیان، م. و سعیدی اصل، م.ر. 1398. تعیین مقادیر ترکیبات فنولی و فعالیت رادیکالگیرندگی عصاره استخراج شده از برگهای گیاه چویل (Ferulagoangulata) با تکنیک مایکروویو و روش غرقابی. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، سال16، شماره86، 131-119.
6. حلیمه, ا., مسعود, ر. و عبدالمحمد, ع. ک. 1387. پتانسیل آنتیباکتریایی و آنتیاکسیدانی عصاره رزماری در افزایش عمر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگین کمان. مجله علوم و صنایع غذایی، جلد5، شماره4، 77-67.
شعبانی، ش.، حسینی، ه.، مهستی، پ. و گودرزی، ل. 1395. مطالعه فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی سیر بر روی همبرگر خام. مجله علمی پژوهشی نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1:37-31.
طباطبایی یزدی، ف.، علیزاده بهبهانی، ب، و حیدری سورشجانی،م. 1393. مقایسه اثر ضد میکروبی عصاره گیاه چویل (Ferulagoangulata) با انواع آنتیبیوتیکهای رایج درمانی در شرایط آزمایشگاهی، مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی اراک، جلد7، شماره3، 46-35.
Ahmadi, F., Kadivar, M. and Shahedi, M. 2007. Antioxidant activity of Kelussia odoratissima Mozaff. in model and food systems. Food chemistry, 105: 57-64.
Carocho, M., Barreiro, M. F., Morales, P. and Ferreira, I. C. 2014. Adding molecules to food, pros and cons: A review on synthetic and natural foodadditives. Comprehensive reviews in food science and food safety, 13: 377-399.
Chang, C.-C., Yang, M.-H., Wen, H.-M &Chern, J.C. 2002. Estimation of total flavonoid content in propolis by two complementary colorimetric methods. Journal of food and druganalysis, 10.
Chen, Y., Xie, M.Y and Gong, X.F. 2007. Microwave-assisted extraction used for the isolation of total triterpenoid saponins from Ganoderma atrum. Journal of Food Engineering, 81: 162-170.
Cheung, L., Cheung, P. C. and Ooi, V. E. 2003. Antioxidant activity and total phenolics of edible mushroom extracts. Food chemistry, 81: 249-255.
Dietz, B. M. &Bolton, J. L. 2011. Biological reactive intermediates (BRIs) formed from botanical dietary supplements. Chemico-biological interactions, 192: 72-80.
Doolaege, E. H., Raes, K., Smet, K., Andjelkovic, M., Van Poucke, C., DE Smet, S and Verhe, R. 2007. Characterization of two unknown compounds in methanol extracts of rosemary oil. Journal of agricultural and food chemistry, 55: 7283-7287.
Filimon, M. N., Borozan, A., Bordean, D., Radu, F. and Popescu, R. 2010. Microorganisms, qualitative indicators for meat products. Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, 43: 346-349.
Gordon, W. P., Forte, A. J., Mcmurtry, R. J., Gal, J. and Nelson, S. D. 1982. Hepatotoxicity and pulmonary toxicity of pennyroyal oil and its constituent terpenes in the mouse. Toxicology and applied pharmacology, 65: 413-424.
Grujic, N., Lepojevic, Z., Srdjenovic, B., Vladic, J and Sudji, J. 2012. Effects of different extractionmethods and conditions on the phenolic composition of mate tea extracts. Molecules, 17: 2518-2528.
Guo, C., Yang, J., Wei, J., Li, Y., Xu, J. and Jiang, Y. 2003. Antioxidant activities of peel, pulp and seed fractions of common fruits as determined by FRAPassay. Nutrition research, 23: 1719-1726.
Hassanpour, H., Khavari-Nejad, R. A., Niknam, V., Najafi, F &Razavi, K. 2012. Effects of penconazole and water deficit stress on physiological and antioxidative responses in pennyroyal (Mentha pulegium L.). Acta physiologiae plantarum, 34: 1537-1549.
Haydari-Majd, M., Mortazavi, S. A., Asili, J., Bolorian, S., Armin, M &Abdolshahi, A. 2012. Optimisation of ultrasound-assisted extraction of phenolic compounds from Flomidoschema parviflora. Journal of Herbal Drugs (An International Journal on Medicinal Herbs), 3: 7-13.
Heim, K. E., Tagliaferro, A. R &Bobilya, D. J. 2002. Flavonoid antioxidants: chemistry, metabolism and structure-activity relationships. The Journal of nutritional biochemistry, 13: 572-584.
Kanakis, C. D., Petrakis, E. A., Kimbaris, A. C., Pappas, C., Tarantilis, P. A &Polissiou, M. G. 2012. Classification of Greek Mentha pulegium L.(Pennyroyal) samples, according to geographical location by Fourier transform infrared spectroscopy. Phytochemical analysis, 23: 34-43.
Kasparavičienė, G., Ramanauskienė, K., Savickas, A., Velžienė, S., Kalvėnienė, Z., Kazlauskienė, D., Ragažinskienė, O &Ivanauskas, K. 2013. Evaluation of total phenolic content and antioxidant activity of different Rosmarinus officinalis L. ethanolic extracts. Biologija, 59.
Khalili, M . and Ebrahimzadeh, M. A. 2015. A review on antioxidants and some of their common evaluation methods. Journal of Mazandaran University of Medical Sciences, 24: 188-208.
Lotito, S. B and Frei, B. 2004. The increase in human plasma antioxidant capacity after apple consumption is due to the metabolic effect of fructose on urate, not apple-derived antioxidant flavonoids. Free Radical Biology and Medicine, 37: 251-258.
Martins, H. N. M., Martins, M. L. G., Dias, M. I. and Bernardo, F. 2001. Evaluation of microbiological quality of medicinal plants used in natural infusions. International journal of food microbiology, 68:149-153.
Mohammedi, Z. and Atik, F. 2012. HPLC-UV Analysis and antioxidant potential of phenolic compounds from endemic shrub of arid environment Tamarix pauciovulata J. Gay. Journal of Life Sciences, 6: 883.
Mozaffarian, V. 2013. Identification of medicinal and aromatic plants of Iran, éditeur non identifié.
Nirmal, S., Patel, A., Bhawar, S. &Pattan, S. 2012. Antihistaminic and antiallergic actions of extracts of Solanum nigrum berries: possible role in the treatment of asthma. Journal of ethnopharmacology, 142: 91-97.
Sun, Y., XU, W., Zhang, W., Hu, Q. and Zeng, X. 2011. Optimizing the extraction of phenolic antioxidants from kudingcha made frrom Ilex kudingcha CJ Tseng by using response surface methodology. Separation and purification technology, 78: 311-320.
Verbeke, W., Perez-Cueto, F. J., DE Barcellos, M. D., Krystallis, A. and Grunert, K. G. 2010. European citizen and consumer attitudes and preferences regarding beef and pork. Meat science, 84: 284-292.
Vilkhu, K., Mawson, R., Simons, L &Bates, D. 2008. Applications and opportunities for ultrasound assisted extraction in the food industry.A review. Innovative Food Science & Emerging Technologies, 9: 161-169.
Wang, S. Y., Zheng, W &Galletta, G. J. 2002. Cultural system affects fruit quality and antioxidant capacity in strawberries. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 50: 6534-6542.
Yang, H.S., Choi, S.G., Jeon, J.T., Park, G.B. and Joo, S.-T. 2007. Textural and sensory properties of low fat pork sausages with added hydrated oatmeal and tofu as texture-modifying agents. Meat science, 75: 283-289.
_||_